详细内容 当前位置:首页 > 科学研究 > 学术交流
【理学院讲坛】美国韦恩州立大学博士陈桂学术报告
发布时间:2019-03-31【告诉好友】 【关闭窗口】

题目:Low-Interference Harmonic Transponder Sensor Using Graphene Electronics
时间:2019年3月31日09:00-10:00
地点:理学院物理楼306
报告人:美国韦恩州立大学博士陈桂
欢迎全校师生前来参加!

报告提纲:
   石墨烯是一种新兴的二维碳材料,力热光电性能优异,引起各个领域的研究兴趣。电子学是其应用期待突破的重点方向之一,本报告介绍基于石墨烯场效应的石墨烯电子学低干扰谐波效应传感器研究。探讨研究传感器的制造问题,展示传感器在生物医学等方面传感应用的研究成果。
主讲简介
   Gui Chen, is working as doctor candidate of electrical and computer engineering at Wayne State University now. My research focuses on Low-Interference harmonic transponder sensor using graphene electronics, and TiN nanotube electrode used for the biomedical signal detection, such as dopamine, serotonin or heroine. I have published 8 papers.